// youtube code //

Родопа, Пашата и вечното българско бито сирене. Първо масло, после матан и Пашата за кооперирането.

Българите у нас, Гозби, Селски туризъм, Сирена и Колбаси | 0 коментари

Част от процеса на правене на бито сирене в Родопа планина. Навлизаме в материята с помощта на Пашата. Правим мандра в планината и бием млякото, така както е бито хиляди години, чак от траките, които всъщност са нашите деди !!!

Приятно гледане и се абонирайте за Ютюб канала „Българските истории“. Споделете тези видеа, които Ви харесват !!!

Нека заедно да направим България едно по-добро място за нас и нашите деца !

Вижте още

Истинска и чиста храна от козе мляко помага на хора да се преборят с тумори.Направена с любов от Тео

„...не исках да живея тоя живот повече, защото виждах безсмислието на градския живот. Хората много говореха само за...

Чисти и истински продукти от козе мляко, направени от Тео. Чуйте нещо и за петорките и какво значат

"Господин министър, заповядайте като доброволец за една седмица или за два дена. Елате да видите как се правят нещата....

Само в България билките миришат, казва го Светлана, която прави истинско сирене и козметика.

Светлана. Още една светлина в нашата красива страна. Дойдох при Светлана, на края на тихо село сред дивата природа, за...

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest

Share This