// youtube code //

Родопа, Пашата и вечното българско бито сирене. Първо масло, после матан и Пашата за кооперирането.

Българите у нас, Гозби, Селски туризъм, Сирена и Колбаси | 0 коментари

Част от процеса на правене на бито сирене в Родопа планина. Навлизаме в материята с помощта на Пашата. Правим мандра в планината и бием млякото, така както е бито хиляди години, чак от траките, които всъщност са нашите деди !!!

Приятно гледане и се абонирайте за Ютюб канала „Българските истории“. Споделете тези видеа, които Ви харесват !!!

Нека заедно да направим България едно по-добро място за нас и нашите деца !

Вижте още

Да си оправиш управниците. Как Венци от Лесковец ни учи, че може да си оправим държавата.Вижте

„Живота им е бил с животните. Където са животните и те там“Думи на Венци за предците му, които са карали да продават...

Български вкусове и красоти в Тетевенския Балкан.Тетевенски овце,зелено сирене,история и веломаршрут

Красив пейзаж с изненадващи панорами, уютен и чист град с живописни улички и прекрасни гледки. Това е Тетевен. А...

Може ли без европари да има печеливш агро бизнес ? Да, може. Къде – в Словакия. Вижте как и защо

Този път ще Ви заведа в Словакия, на едно място извън България. Но не за да Ви покажа, че хората са по-добре другаде...

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest

Share This