Част от процеса на правене на бито сирене в Родопа планина. Навлизаме в материята с помощта на Пашата. Правим мандра в планината и бием млякото, така както е бито хиляди години, чак от траките, които всъщност са нашите деди !!!
Приятно гледане и се абонирайте за Ютюб канала „Българските истории“. Споделете тези видеа, които Ви харесват !!!
Нека заедно да направим България едно по-добро място за нас и нашите деца !
Вижте още
Да си оправиш управниците. Как Венци от Лесковец ни учи, че може да си оправим държавата.Вижте
„Живота им е бил с животните. Където са животните и те там“Думи на Венци за предците му, които са карали да продават...
Български вкусове и красоти в Тетевенския Балкан.Тетевенски овце,зелено сирене,история и веломаршрут
Красив пейзаж с изненадващи панорами, уютен и чист град с живописни улички и прекрасни гледки. Това е Тетевен. А...
Може ли без европари да има печеливш агро бизнес ? Да, може. Къде – в Словакия. Вижте как и защо
Този път ще Ви заведа в Словакия, на едно място извън България. Но не за да Ви покажа, че хората са по-добре другаде...
0 коментара