// youtube code //

В Родопа с единствения в България майстор на битото сирене Салих Паша. Избиваме маслото от млякото.

Българите у нас, Гозби, Селски туризъм, Сирена и Колбаси | 0 коментари

Продължаваме да Ви разказваме магическа история от Родопите от времето на траките.

Пашата ще Ви обясни някои неща около правенето на бито сирене. Като начало ще получим ослепително бяло овче масло. Така както векове преди нас са го правили дедите ни. Без пастьоризиране и близо до стадата в Родопа планина.

Приятно гледане и се абонирайте за Ютюб канала „Българските истории“. Нека заедно да направим България едно по-добро място за нас и нашите деца !

Вижте още

Истинска и чиста храна от козе мляко помага на хора да се преборят с тумори.Направена с любов от Тео

„...не исках да живея тоя живот повече, защото виждах безсмислието на градския живот. Хората много говореха само за...

Чисти и истински продукти от козе мляко, направени от Тео. Чуйте нещо и за петорките и какво значат

"Господин министър, заповядайте като доброволец за една седмица или за два дена. Елате да видите как се правят нещата....

Само в България билките миришат, казва го Светлана, която прави истинско сирене и козметика.

Светлана. Още една светлина в нашата красива страна. Дойдох при Светлана, на края на тихо село сред дивата природа, за...

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest

Share This