// youtube code //

Днес сме в Родопите при Емил Димитров, който преработва плодове по стари родопски рецепти. И не само

Българите у нас, Гозби | 0 коментари

C професор Васил Николов и с академик Атанас Атанасов търсихме отговор на въпроса дали можем да се спасим от социалните болести и да доживеем стотния си рожден ден в пълна форма. С Цветан Димитров се замислихме дали има потенциал в българска храна. С Марин Лесев говорихме за стари, забравени български рецепти, които той търси и възстановява.

Запознах Ви досега и с Иван, Димитър, Тишо, Ангел, Данчо, Пламен, Пашата и други , които полагат ежедневен труд и усилия, за да произвеждат чиста, естествена храна – точно такава, която може да ни спаси. Често им се налага да преодоляват препятствия, за които не можем да сънуваме и в най-лошите си сънища.

Днес Ви каня в Родопите, за да се запознаете с Емил Димитров, който се занимава с преработка на плодове по стари родопски рецепти. Емо ще засегне почти всяка тема, която споменах по-горе.

Насладете му се.

Оценявам Вашия интерес и ще се радвам, ако оставите Вашето мнение в коментарите.

Вижте още

Истинска и чиста храна от козе мляко помага на хора да се преборят с тумори.Направена с любов от Тео

„...не исках да живея тоя живот повече, защото виждах безсмислието на градския живот. Хората много говореха само за...

Чисти и истински продукти от козе мляко, направени от Тео. Чуйте нещо и за петорките и какво значат

"Господин министър, заповядайте като доброволец за една седмица или за два дена. Елате да видите как се правят нещата....

Само в България билките миришат, казва го Светлана, която прави истинско сирене и козметика.

Светлана. Още една светлина в нашата красива страна. Дойдох при Светлана, на края на тихо село сред дивата природа, за...

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest

Share This