„Хранкооп София“ и още няколко организации искат да променят действителността.
От 15 % храни родно производство да стигнем до 100 %. Трудно, но не невъзможно.
Вижте и чуйте Николай Генов, председател на Кооперация „Хранкооп – София“.
Вижте още
Международният ден на Мавруда е на 26 октомври. Димитър Костадинов за българския сорт Мавруд.
Собственикът на винарна "Загрей" Димитър Костадинов разказва за българските продукти - Мавруд, хляб от Лимец, бабек и...
Спомен от дефилето на младото вино в Пловдив. По-точно спомен от представяне на наше вино в Париж.
Да си спомним за "Дефиле на младото вино" в Провдив. Края на ноември 2021 година. Всъщност еноложката Мария Стоева и...
Да се стоплим с малко мавруд на винарна Загрей … Очаквайте в най-скоро време …
Когато е зима и студено, малко спомени за топлата есен не са излишни. Спомени, които стоплят и с мисълта за...
0 коментара