// youtube code //

Български семена и фиданки. Фестивал за втора година. Целта е да ядем 100 % българска продукция

Българите у нас, Плодове и зеленчуци | 0 коментари

„Хранкооп София“ и още няколко организации искат да променят действителността.

От 15 % храни родно производство да стигнем до 100 %. Трудно, но не невъзможно.

Вижте и чуйте Николай Генов, председател на Кооперация „Хранкооп – София“.

Вижте още

Международният ден на Мавруда е на 26 октомври. Димитър Костадинов за българския сорт Мавруд.

Собственикът на винарна "Загрей" Димитър Костадинов разказва за българските продукти - Мавруд, хляб от Лимец, бабек и...

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest

Share This